Lennot kohteesta Stuttgart kohteeseen Salzburg

21 jou 28 jou Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Stuttgart kohteeseen Salzburg

Mitä tehdä lentosi Stuttgart - Salzburg aikana

Lennon aikana voit tehdä moniakin asioita, se et kuitenkaan ole sinä joka lentokonetta ohjaat! Jos olet tottunut kokoajan olemaan puhelimellasi online, asiat voivat hieman vaikeutua. On kuitenkin monia offlinessa toimivia sovelluksia ja pelejä, jotka voivat viihdyttää sinua lennon aikana. Yksi suosituimmista aktiviteeteista lennon aikana on… nukkuminen. Silmälaput ovat tällöin kätevät, jotta saat nukkua rauhassa valolta suojattuna. Myös e-kirjat ja tavallliset kirjat ovat hyvää viihdettä, vihdoin sinulla on aikaa lueskella!

Onko lentokoneessa Internet?

Uusimmissa koneissa saattaa hyvinkin olla toimiva wi-fi. Valitettavasti useimmissa lentokoneissa sinun tulee kytkeä lentokonetila päälle. Muista kuitenkin, mitä sanoimme offline-sovelluksista. Muutama tunti ilman Internetiä tuskin saa maailmasi romahtamaan, eikö? Ennenvanhaan puhelimet todella saattoivat vaikuttaa lentokoneen omiin järjestelmiin. Nykyään se ei enää ole oikein mahdollista, mutta vanha turvallisuussääntö on siltikin yhä voimassa.

Tärkeät matkatavarat lentäessäsi Stuttgart - Salzburg

Elektroniset laitteet ja korut tulee ehdottomasti laittaa käsimatkatavaroihin. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kannattaa ilmoittaa mukana kulkevat arvotavarat ja vakuuttaa ne. Jos haluat olla täysin varma, sulje ruumaan menevä laukku vielä lukolla. Kääri helposti rikki menevät tavarat vaatteiden sisään. Ja vielä yksi tärkeä juttu – älä saavu lentokentälle myöhässä. Mitä myöhemmin saavut lentokentälle, sen todennäköisempää sen katoaminen on konetta lastatessa.

Eläimet lennolla

Myös eläimesi voivat matkustaa kanssasi! Erityisesti pienet eläimet, noin 8 kiloiset koirat, kissat (tai muut eläimet kuten fretit, rotat tms. – kysy asiaa lentoyhtiöltäsi). Eläimen tulisi olla omassa sopivan kokoisessa häkissään jonka maksimimitat tyypillisesti ovat 55 x 40 x 20 cm. Isommille eläimille ruumasta löytyy oma ilmastoitu alueensa. Ja se todella on turvallinen paikka – älä usko urbaanilegendoihin.