Lennot kohteesta Rostock Laage kohteeseen Wien

21 jou 28 jou Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Rostock Laage kohteeseen Wien

Matkalla Rostock Laage - Wien tarjoiltava ruoka ja juoma

Ensinnäkin, luksus lentomatkojen aikakausi on ohi. Jos olet valinnut halpalentoyhtiön, voit ostaa ruokaa ja juomista lentokoneesta, mutta älä oleta sen olevan ilmaista. Tämän takia lentolippusi oli niin edullinen. Perinteiset lentoyhtiöt tarjoavat ilmaista ruokaa ja juomaa ainoastaan pidemmillä lennoilla. Ruokien tarjoilu ei ole kovin edullista tai kannattavaa toimintaa ja jotkin lennot ovat niin lyhyitä, ettei henkilökunnalla yksinkertaisesti ole aikaa toimia tarjoilijana. Heidän tehtävänään on huolehtia ensisijaisesti ia matkustajien turvallisuudesta ja tarkistaa monia asioita. Lyhyellä lennolla aikaa tarjoiluun voisi mahdollisesti olla koneen laskeutumisen aikaan… Mutta kuten kaikki tiedämme, se ei ehkä olisi kovin järkevää.

Turvatarkastus matkalla Rostock Laage - Wien – Kuinka selvitä ilman stressiä

Ensinnäkin – se ei ole pelottavaa, vaikkakin turvatarkastuksen henkilökunta tietää että se on monille matkustajille jännittävä kokemus. Saavu aikaisin, jotta sinun ei tarvitse odotella jonossa. Muista pakata nesteet, kosmetiikka ja elektroniset laitteet niin, että voit helposti näyttää ne henkilökunnalle eikä aikaa kulu niiden kaivelemiseen. Usko pois, he todella arvostavat tätä. Lisäksi vinkki: Useimmat ihmiset ovat oikeakätisiä joten vasemmanpuoleinen turvatarkastuspiste on usein vähemmän ruuhkainen… Hyvä vinkki ajan säästämiseksi!

Turvallisuus lennolla Rostock Laage - Wien

Yleisesti on vain helppoa kuunnella mitä lennon henkilökunta sanoo. Jos et kuitenkaan halua vaivata heitä perusasioilla – Pidä turvavyö kiinnitettynä nousun ja laskun ajan. Älä kävele ympäriinsä. Kuuntele turvaohjeistus tarkasti ja pidä matkatavarasi yläpuolella olevassa lokerossa, ellet todella tarvitse sieltä jotain. Jos olet esimerkiksi lukutoukka, ota kirja esille jo koneeseen nousun yhteydessä.

Lentokone – Kaikkein turvallisin matkustusväline

Monet ihmiset pelkäävät lentämistä… tämä pelko on kuitenkin turha mielikuvituksen tuotos, kuten useimmat kaikista peloista ovat. Ihmiselle ei ole tietenkään luontaista olla 10 000 metrin korkeudessa mutta toisaalta – on teknologian ihme että voimme tehdä niin! Tilastoihin viitaten lentokoneella matkustaminen on jo useita vuosia ollut kaikista turvallisin vaihtoehto. Ensi kerralla kun ajattelet “vaarallisia lentokoneita”, ajattele ihmisiä jotka ajavat pyörällä ilman kypärää tai autoilijoita jotka kaahaavat yli nopeusrajoitusten. Tieliikenne vasta onkin vaarallinen viidakko, verrattuna rauhalliseen, vaaleansiniseen taivaaseen jossa matkustaminen on turvallista, nopeaa ja no... taivaallista!