Lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Inverness

28 lok 04 mar Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Inverness

Hyvä mieli ja parempi alku matkalle Kööpenhamina - Inverness

Hyvä asenne on aina hyvä valinta. Asioiden tarkistaminen kahteen kertaan (lentoliput!) antaa sinulle mielenrauhan matkalla lentokentälle. Sekin on hyvä suunnitella, kuinka aiot kuluttaa lentokoneessa vietettävää aikaa. Kannattaa myös saapua lentokentälle ajoissa, jotta sinun ei tarvitse huolehtia liikenneruuhkista, viivästyksistä, jonoista ja muista ongelmista joita eteen saattaa tulla. Muista että rentouttava matkasi alkaa jo tästä!

Tuliaiset kohteesta Inverness jotka saattavat maksaa enemmän mitä ajattelit

Tarkista aina, kuinka monta tuliaista voit viedä mukanasi. Saatat muuten joutua kohtaamaan ongelmia – maksaa veroja tai heittää tavaroitasi pois. Helposti rikki menevät tavarat, vaikkakin suurin osa lentoyhtiöistä käsittelee laukkuja varovaisesti, saattavat hajota ja päädyt lopulta viemään tuliaisiksi koottavan palapelin. Ja ennenkuin ostat paljon kosmetiikkaa – riippumatta siitä kuinka kuuluisaa tai edullista se on – ellet tiedä kuinka ihosi reagoi siihen… No, allergia saattaa puuttua peliin. Vielä se kaikkein tärkein kohta – eläimistä tehdyt tuliaiset. Tietyt asiat, kuten norsunluu tai jopa höyhenet voivat saattaa sinut ongelmiin ja päädyt viettämään iltaasi poliisin kanssa. Et voi olla varma kuinka paljon näiden tuliaisten tekeminen on tuottanut eläimistölle harmia. Ne voivat hyvin olla esimerkiksi salametsästyksen tulosta. Jätä kyseiset tuotteet siis maahan ja kerää krääsän sijaan mielummin muistoja matkaltasi.

Pidä huolta itsestäsi – mitä tehdä ja mitä ei tehdä matkalla

Ole rauhallinen! Ja toisaalta myös – älä ryntää portille tai turvatarkastukseen viime minuutilla. Stressaava alku tarkoittaa myös stressaavaa lopetusta. Viimeisimpien tutkimusten mukaan lennolla syömättä jättäminen ja sen sijaan syöminen heti lentokoneen laskeuduttua matkakohteeseen auttaa selviämään aikaeroväsymyksestä paremmin. Tätä voi olla vaikeaa kestää, mutta aikaero aiheuttaa joillekin ihmisille krapulaakin pahemman olon! Juomisen kanssa samaa ilmiötä ei ole havaittu. Joten voit huoletta nauttia juomista lentosi aikana.

Milloin lentolipun hinta kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Inverness nousee?

Ilmiselvän hetken lisäksi – eli silloin kun matka lähenee lähestymistään – on tiettyjä hetkiä jolloin lentoliput kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Inverness kalliintuvat. Lomakausi, turistikausi (esimerkiksi Kuubassa talvella), kansallisten vapaapäivien aikaan – erityisesti “pitkien viikonloppujen” kohdalla. Sekä tottakai tiettyyn vuodenaikaan, kuten jouluna tai kiinalaisen uudenvuoden aikaan, jolloin ihmiset matkustavat perheidensä luo. Mikäli haluat säästää kuluissa, välttele siis näitä ajankohtia.