Lennot kohteesta Köln kohteeseen Linz

21 jou 28 jou Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Köln kohteeseen Linz

Lentokoneen käytösetiketti Köln - Linz

Ensinnäkin, yleinen kohteliaisuus on tärkein arvo! Auta vanhuksia, mikäli olet vahvempi tai pidempi. Auta myös muita ihmisiä ylähyllylle laitettavien laukkujen kanssa. Älä aloita sotaa yhteisestä käsinojasta (kultainen neuvo: ikkunapaikalla istuja saa näkymän ja yhden käsinojan, käytävän puolella istuja saa ylimääräistä jalkatilaa ja keskellä istuja saa molemmat käsinojat!). Juopottelu tai vahvasti tuoksuvien eväiden syöminen on myös kohteliasta unohtaa. Äläkä ikinä, IKINÄ ota kenkiäsi pois!
Sitten vielä se kaikkein ärsyttävin aihe: itkevät lapset. Muista että nämä ovat pieniä ihmisiä: peloissaan olevia, tylsistyneitä, heitä joiden korviin paineenvaihtelu voi todella sattua – sen takia pienet lapset usein itkevät nousun tai laskun aikana. Myös heidän vanhempansa ovat huolissaan ja ahdistuneita – sekä omista lapsistaan että muiden ihmisten katseista. Kärsivällisyys on siis tärkeää. Ehkäpä voisit itse kiinnittää lapsen huomion jollakin improvisoidulla lelulla? Vanhemmat olisivat kiitollisia ja saisit itsekin toivotun rauhan.

Mitä et tarvitse lennollasi Köln - Linz

Hotelli (tai ystäväsi, mikäli majoitut heidän luonaan) tarjoaa paljon asioita. Et tarvitse hiustenkuivaajaa, pyyhkeitä, saippuaa, shampoota… Nämä tavarat vievät paljon tilaa jonka voisit käyttää myös vaatteillesi tai muille tärkeille asioille. Mitä vaatteisiin tulee, ajattele järkevästi! Valitse matkalle mukaasi sellaista, mikä näyttää ja myös tuntuu hyvältä. Et aina välttämättä tarvitse näyttävää juhlamekkoa tai hienoa pukua, eikö? Mikäli et ole ammattilaisvalokuvaaja (muista vakuutukset!), pärjäät varmasti puhelimesi kameralla. Ja vaikka tavalliset kirjat niin ihania ovatkin, e-kirja vie huomattavasti vähemmän tilaa.

Ne unohdetut, tärkeät asiat

On muutamia asioita, jotka saattavat helposti unohtua pakkaamisen lomassa. Ensimmäinen ja kaikken tärkein, joka sinun TÄYTYY tarkistaa vähintään kaksi kertaa on… boarding pass eli tarkastuskortti. Ilman sitä joudut maksamaan lentokentällä ylimääräistä. On myös hyvä tarkistaa, että matkavakuutuksista on todistukset taskussa mukana.
Siinäpä ne tärkeimmät. Muutkin asiat saattavat toimia lähes hengenpelastajina, kuten esimerkiksi, hmm… USB-adapteri? Ala listaamaan tärkeitä tavaroitasi noin viikkoa ennen matkaa, niin et unohda ottaa niitä mukaasi.

Pienempi matkalaukku – miksi on järkevää matkustaa kevyemmin Köln - Linz

Ensinnäkin, säästät aikaa. Käsimatkatavaroiden kanssa ei tarvitse jonotella! Lisäksi se on mukavaa. On helpompaa kävellä ja liikkua, erityisesti lämpimissä maissa, joissa lämpö vie helposti kaiken jaksamisen. (Pätee myös lumisissa paikoissa, joissa ison laukun kanssa eteneminen voi olla melko hankalaa). Ja mikä tärkeintä, selkäsi kiittää.