Lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Skellefteå

alkaen 41 €
24 jou 31 jou Lähtö
Lentoliput kohteesta
Minne tahansa
kohteeseen
Ruotsi
Lontoo
14 tam (ma)
Ryanair
Suora lento
Stockholm
19 tam (la)
Ryanair
Suora lento
41 €
Lontoo
14 tam (ma)
Ryanair
Suora lento
Stockholm
20 tam (su)
Ryanair
Suora lento
41 €
Lontoo
14 tam (ma)
Ryanair
Suora lento
Stockholm
21 tam (ma)
Ryanair
Suora lento
41 €
Lontoo
14 tam (ma)
Ryanair
Suora lento
Stockholm
22 tam (ti)
Ryanair
Suora lento
41 €
Lontoo
15 tam (ti)
Ryanair
Suora lento
Stockholm
19 tam (la)
Ryanair
Suora lento
41 €
Hintavahdit
Älä tuhlaa aikaasi.
Anna tarjousten löytää sinut.
{{alert.msg}}

Nopea opas - lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Skellefteå

Lentäminen kohteesta Helsinki - shoppailu!

Niin hauskalta kuin se tuntuisikin, älä shoppaile ennen turvatarkastusta. Euroopassa kaikki nesteet jotka voit ottaa koneeseen tulee olla 100 ml:n pulloissa ja sinetöitynä läpinäkyvässä pullossa tms. Samaiset rajoitukset ovat voimassa myös USA:ssa. On yleinen virhe ostaa esimerkiksi hajuvettä ja päätyä yllätetyksi turvatarkastuksessa… Sen takia verovapaa alue on olemassa! Turvatarkastuksen läpäistyäsi voit ostaa sieltä mitä tahansa ja ottaa ostokset myös mukanasi lentokoneeseen.

Pysäköinti kohteessa Helsinki ja Skellefteå

Jos lennät kauemmas ja olet poissa kaksi tai kolme viikkoa, otat tyypillisesti lentokentälle taksin. Lyhyempien matkojen kohdalla pihiys yleensä iskee peliin mukaan. Tähän on ratkaisu! Vältä lentokentän parkkipaikkoja, ne ovat usein hyvin kalliita ja olisi melkoinen pettymys jos parkkimaksu olisi lentolippua kalliimpi, eikö? Katso pysäköintipaikkoja lentokentän läheisyydestä – jotkin paikat tarjoavat jopa ilmaista lentokenttäkuljetusta! Älä unohda myöskään yhä suositumpia “kiss & fly” -alueita. Pyydä kaveria antamaan sinulle kyyti ja teillä on 5 – 15 minuuttia ilmaista aikaa purkaa laukut autosta ja sanoa heipat.

Kuinka päästä lentokentälle kohteessa Helsinki tai Skellefteå

Muista että sinun tulee päästä lentokentälle kahdesti – lähtöpaikastasi sekä saapuessasi takaisin! Vertaile matkakohteessasi julkisen liikenteen ja taksien hintoja (muista kätevät taksisovellukset!). Joskus julkisen liikenteen maksut ovat todella mitättömät ja toisinaan ne taas voivat olla hyvinkin kalliita, jolloin taksi on parempi vaihtoehto. Voit kysyä asiaa myös hotelliltasi – Useimmilla hotelleilla ei ole ongelmaa auttaa sinua pääsemään lentokentällesi, tuskin olet myöskään ainoa vieras jonka sinne tulee päästä. Mitä useampi kyydissä on mukana, sen hauskempaa!

Et ole kameli – Älä ylitäytä matkatavaroitasi!

On aina hyvä miettiä, tarvitsetko kirjattua matkatavaraa vai pärjäisitkö pelkillä käsimatkatavaroilla. Tottakai houkutus ottaa kaikkea mahdollista kotoa mukaan on suuri. Useimmat hotellit eivät kuitenkaan tarjoa vain pyyhettä, vaan myös perustarvikkeet joita tarvitset matkallasi. Sinun ei siis tarvitse miettiä saippuaa, shampoota jne. Jo tällä saat laukkuasi kevyemmäksi. Jos tiedät olevasi matkan aikana paljon liikkeessä, ei kannata ottaa isoa laukkua mukaan. Pieneen laukkuun mahtuu lopulta yllättävän paljon tavaraa. Tämä tietysti silloin, jos et matkusta keskellä talvea tai lennä napapiirille. Laukkua pakatessasi mieti kuitenkin, mitä kaikkea todella tarvitset mukaan. Kiität kevyempää laukkua vielä useasti matkallasi!