Lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Kristiansand

alkaen 275 €
01 lok 08 lok Lähtö
Lentoliput kohteesta
Minne tahansa
kohteeseen
Kristiansand
Bukarest
14 maa (to)
KLM
Kristiansand
17 maa (su)
KLM
275 €
Bukarest
02 lok (ti)
WizzAir
Kristiansand
04 lok (to)
Norwegian
345 €
Bukarest
01 lok (ma)
WizzAir
Kristiansand
04 lok (to)
Norwegian
371 €
Bukarest
29 syys (la)
Austrian Airlines
Kristiansand
04 lok (to)
Lufthansa
486 €
Bukarest
27 syys (to)
Blue Air
Kristiansand
04 lok (to)
Norwegian
557 €
Hintavahdit
Älä tuhlaa aikaasi.
Anna tarjousten löytää sinut.
{{alert.msg}}

Nopea opas - lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Kristiansand

Mitä tehdä lentosi Helsinki - Kristiansand aikana

Lennon aikana voit tehdä moniakin asioita, se et kuitenkaan ole sinä joka lentokonetta ohjaat! Jos olet tottunut kokoajan olemaan puhelimellasi online, asiat voivat hieman vaikeutua. On kuitenkin monia offlinessa toimivia sovelluksia ja pelejä, jotka voivat viihdyttää sinua lennon aikana. Yksi suosituimmista aktiviteeteista lennon aikana on… nukkuminen. Silmälaput ovat tällöin kätevät, jotta saat nukkua rauhassa valolta suojattuna. Myös e-kirjat ja tavallliset kirjat ovat hyvää viihdettä, vihdoin sinulla on aikaa lueskella!

Onko lentokoneessa Internet?

Uusimmissa koneissa saattaa hyvinkin olla toimiva wi-fi. Valitettavasti useimmissa lentokoneissa sinun tulee kytkeä lentokonetila päälle. Muista kuitenkin, mitä sanoimme offline-sovelluksista. Muutama tunti ilman Internetiä tuskin saa maailmasi romahtamaan, eikö? Ennenvanhaan puhelimet todella saattoivat vaikuttaa lentokoneen omiin järjestelmiin. Nykyään se ei enää ole oikein mahdollista, mutta vanha turvallisuussääntö on siltikin yhä voimassa.

Tärkeät matkatavarat lentäessäsi Helsinki - Kristiansand

Elektroniset laitteet ja korut tulee ehdottomasti laittaa käsimatkatavaroihin. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kannattaa ilmoittaa mukana kulkevat arvotavarat ja vakuuttaa ne. Jos haluat olla täysin varma, sulje ruumaan menevä laukku vielä lukolla. Kääri helposti rikki menevät tavarat vaatteiden sisään. Ja vielä yksi tärkeä juttu – älä saavu lentokentälle myöhässä. Mitä myöhemmin saavut lentokentälle, sen todennäköisempää sen katoaminen on konetta lastatessa.

Eläimet lennolla

Myös eläimesi voivat matkustaa kanssasi! Erityisesti pienet eläimet, noin 8 kiloiset koirat, kissat (tai muut eläimet kuten fretit, rotat tms. – kysy asiaa lentoyhtiöltäsi). Eläimen tulisi olla omassa sopivan kokoisessa häkissään jonka maksimimitat tyypillisesti ovat 55 x 40 x 20 cm. Isommille eläimille ruumasta löytyy oma ilmastoitu alueensa. Ja se todella on turvallinen paikka – älä usko urbaanilegendoihin.