Lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Kristiansand

alkaen 291 €
27 hein 03 elok Lähtö
Lentoliput kohteesta
Minne tahansa
kohteeseen
Kristiansand
Bukarest
13 syys (to)
WizzAir
Kristiansand
17 syys (ma)
Norwegian
291 €
Bukarest
13 syys (to)
WizzAir
Kristiansand
14 syys (pe)
Norwegian
304 €
Bukarest
11 syys (ti)
WizzAir
Kristiansand
17 syys (ma)
Norwegian
305 €
Bukarest
11 syys (ti)
WizzAir
Kristiansand
14 syys (pe)
Norwegian
318 €
Bukarest
13 syys (to)
WizzAir
Kristiansand
18 syys (ti)
Norwegian
318 €
Hintavahdit
Älä tuhlaa aikaasi.
Anna tarjousten löytää sinut.
{{alert.msg}}

Nopea opas - lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Kristiansand

Mitä tehdä lentosi Helsinki - Kristiansand aikana

Lennon aikana voit tehdä moniakin asioita, se et kuitenkaan ole sinä joka lentokonetta ohjaat! Jos olet tottunut kokoajan olemaan puhelimellasi online, asiat voivat hieman vaikeutua. On kuitenkin monia offlinessa toimivia sovelluksia ja pelejä, jotka voivat viihdyttää sinua lennon aikana. Yksi suosituimmista aktiviteeteista lennon aikana on… nukkuminen. Silmälaput ovat tällöin kätevät, jotta saat nukkua rauhassa valolta suojattuna. Myös e-kirjat ja tavallliset kirjat ovat hyvää viihdettä, vihdoin sinulla on aikaa lueskella!

Onko lentokoneessa Internet?

Uusimmissa koneissa saattaa hyvinkin olla toimiva wi-fi. Valitettavasti useimmissa lentokoneissa sinun tulee kytkeä lentokonetila päälle. Muista kuitenkin, mitä sanoimme offline-sovelluksista. Muutama tunti ilman Internetiä tuskin saa maailmasi romahtamaan, eikö? Ennenvanhaan puhelimet todella saattoivat vaikuttaa lentokoneen omiin järjestelmiin. Nykyään se ei enää ole oikein mahdollista, mutta vanha turvallisuussääntö on siltikin yhä voimassa.

Tärkeät matkatavarat lentäessäsi Helsinki - Kristiansand

Elektroniset laitteet ja korut tulee ehdottomasti laittaa käsimatkatavaroihin. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kannattaa ilmoittaa mukana kulkevat arvotavarat ja vakuuttaa ne. Jos haluat olla täysin varma, sulje ruumaan menevä laukku vielä lukolla. Kääri helposti rikki menevät tavarat vaatteiden sisään. Ja vielä yksi tärkeä juttu – älä saavu lentokentälle myöhässä. Mitä myöhemmin saavut lentokentälle, sen todennäköisempää sen katoaminen on konetta lastatessa.

Eläimet lennolla

Myös eläimesi voivat matkustaa kanssasi! Erityisesti pienet eläimet, noin 8 kiloiset koirat, kissat (tai muut eläimet kuten fretit, rotat tms. – kysy asiaa lentoyhtiöltäsi). Eläimen tulisi olla omassa sopivan kokoisessa häkissään jonka maksimimitat tyypillisesti ovat 55 x 40 x 20 cm. Isommille eläimille ruumasta löytyy oma ilmastoitu alueensa. Ja se todella on turvallinen paikka – älä usko urbaanilegendoihin.