Lennot kohteesta Friedrichshafen kohteeseen Graz

21 jou 28 jou Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Friedrichshafen kohteeseen Graz

Lähtöselvitys lennolle Friedrichshafen - Graz

Lähtöselvityksen voi tehdä monella tapaa. Sähköisesti, lentokentällä tai lähtöselvitysautomaatilla. Yleensä voit valita lähtöselvityksen tavan itse, mutta jotkin lentoyhtiöt hyväksyvät vain yhden tavan – ja tätä tietysti noudatetaan. Katso oman lentoyhtiösi sivuilta vallitsevat säännöt tai soita lentoyhtiön asiakaspalveluun. Jos mukanasi on ruumaan laitettavia matkatavaroita, huolehdi että olet lentokentällä ajoissa. Joskus jonottaminen sujuu nopeasti, mutta lentokentästä riippuen jonossa voi vierähtää myös pidemmän aikaa.

Sähköisen lähtöselvityksen hyvät ja huonot puolet

Sähköinen lähtöselvitys on ehdottomasti kaikkein mukavin tapa, erityisesti jos matkustat pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa. Sähköinen lähtöselvitys sallii tehdä lähes kaiken lähtöselvitykseen liittyvän suoraan kotoasi. Sähköinen lähtöselvitys avautuu lentoyhtiöistä riippuen joko useita päiviä tai vain pari päivää ennen lentoa. Tarkista ajankohta ja merkkaa se jo valmiiksi kalenteriisi! Mitä aiemmin sen parempi, onpahan yksi asia vähemmän huolehdittavana. Yksinkertaisesti syötät siis tietosi – etunimesi, sukunimesi, passinumeron, passin viimeisen voimassaolopäivän jne. Saat matkaliput suoraan sähköpostiisi ja voila! Olet tehnyt lähtöselvityksen! Sinun tulee vain tulostaa liput ja ottaa ne mukaasi lentokentälle. Tämä osa onkin tärkeä, sillä mikäli unohdat ottaa asiakirjat mukaasi, tulee sinun maksaa ylimääräinen maksu lentokentällä.

Lento kohteeseen Graz: suora vai vaihdollinen lento?

Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa. Suora lento on nopein tapa päästä kohteesta Friedrichshafen kohteeseen Graz. Usein se on myös kallein tapa, mutta ei aina. Vertaile siis vaihtoehtoja. Toisaalta vaihdollisella lennolla pääset kohteesta A kohteeseen B kohteen C, tai jopa kohteen D kautta! Jee! Kuulostaa siltä että näet samalla useita paikkoja ja pääset vetämään rukseja “must see” -listallesi. Vaihdolliset lennot ovat siis hyvä idea – Usein ne ovat myös suoria lentoja paljon edullisemmat!

Vaihdolliset lennot – Kuinka saada niistä kaikki irti?

Vaihtoajan tulisi olla tarpeeksi pitkä, jotta ehdit kaupungille. Useat kaupungit voi onneksi hyvin nähdä muutamassa tunnissa, joten pidempää kaupunkilomaa ei välttämättä tarvitse edes suunnitella. Parhaiten vaihdollinen lento toimii, jos sinulla on ylimääräistä aikaa käytettävissäsi. Ison laukun voit jättää laukkusäilytykseen, joka maksaa vain muutaman euron ja säästää samalla hermojasi. Useat ihmiset eivät kuitenkaan viitsi ostaa vaihdollisia lentoja, sillä se tarkoittaa samalla myös useampaa turvatarkastusta ja muuta toimintaa lentokentällä. Jos olet kuitenkin jo mennyt yhden turvatarkastuksen läpi, pääset sen läpi myös muillakin kentillä joten ei huolta! Sitäpaitsi mitä tavalllisempaa näistä toimista tulee, sen vähemmän niistä alkaa enää lopulta välittämään.