Lennot kohteesta Frankfurt kohteeseen Klagenfurt

21 jou 28 jou Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Frankfurt kohteeseen Klagenfurt

Muista nämä matkustajan viisi pakollista

Riippumatta siitä, onko kyseessä ensimmäinen isompi matkasi vai oletko jo matkustamisen konkari, muista aina tarkistaa että kaikki matkustusdokumentit ovat mukanasi. Kaikki tietävät henkilöllisyystodistuksen ja passin. Muistathan kuitenkin, että henkilöllisyystodistus toimii passinasi ainoastaan, mikäli olet EU:n kansalainen ja asut EU:n rajojen sisäpuolella. Kaikkialla muualla tarvitset passin kuten “ennen vanhaan”. Eikä unohdeta viisumia! Kuten Eurooppalaisen henkilöllisyystodistuksen kanssa, mikäli matkustat EU:n ulkopuolelle tai et ole EU:n kansalainen, tarvitset todennäköisesti viisumin päästäksesi kohteeseesi. Tarkista suurlähetystöstä, tarvitsetko viisumin ja kuinka sellaisen saa. Myös kauttakulkuviisumia saatetaan tarvita, jos lentoosi kuuluu koneen vaihto. Selvitä etukäteen tarvitsetko kauttakulkuviisumia, sillä sen puuttuminen on melko yleinen virhe ja aiheuttaa paljon väärinymmärryksiä. Entä Eurooppalainen sairaanhoitokortti? Se on lähes yhtä tärkeä kuin henkilöllisyystodistuksesi. Jos – toivottavasti ei – jotain sattuisi matkasi aikana, kaikki EU:ssa toimivat hoitopaikat tietävät mitä tehdä. Ja sen, että omistat sairausvakuutuksen. Se auttaa rauhoittamaan mielesi.

Lentolipun ostaminen Frankfurt - Klagenfurt

Lentoyhtiöt muuttavat hintojaan ja tyypillisesti mitä pidempään odotat, sen korkeammaksi hinta nousee. Erikoistarjoukset ja alennukset eivät ole ollenkaan niin yleisiä mitä luulisi. Jos haluat olla varma, on järkevää ostaa liput niin pian kuin mahdollista. Ja mitä varmuuteen tulee, tarkista että täyttämäsi tiedot ovat oikein. Kaksi – tai jopa kolme kertaa. Yleensä matkustajatietoja voi kyllä muuttaa… mutta kuten arvasit – lisämaksusta.

Milloin ostaa lentoliput Frankfurt - Klagenfurt?

Sääntö on yksinkertainen, mitä aiemmin sen parempi. Kotimaan lennoilla aikaraja on suurinpiirtein 3 kuukautta, ulkomaan lennoilla 5 kuukautta. Kyse on sekä rahasta, että saatavilla olevista paikoista. Perinteisissä lentoyhtiöissä voit kyllä useimmiten perua lentolipun saman päivän aikana. Mutta totta puhuen 95% tapauksista perumisen syyt eivät ilmene vielä ostopäivänä.

Mitä tehdä - ja mitä ei tehdä lentäessäsi kohteeseen Klagenfurt

Mikäli ostat lentolippusi tarpeeksi ajoissa, et hyödy ainoastaan lipun hinnassa. Ensinnäkin, sinulla on paljon aikaa tarkistaa että matkustusdokumenttisi ovat ajantasalla ja ehdit myös tehdä niiden eteen jotain. Tutustu lentokoneen vaihtoihin liittyviin lentokenttäkuljetuksiin (jos lentokenttä on todella iso). Pakkaa laukkusi etukäteen, jättäen ainoastaan jokapäiväisten tarvikkeiden lisääminen viimeiseksi. Ja lopuksi, tarkista vielä tarvitseko rokotuksia! Rokotukset tulee olla hoidettuna noin kuukausi ennen matkaa, muuten ne eivät välttämättä toimi kuten pitäisi!