Lennot kohteesta Firenze kohteeseen Reggio Calabria

21 jou 28 jou Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Firenze kohteeseen Reggio Calabria

Suosituimmat lentokonetyypit matkustajaliikenteessä

Kaikki ovat kuulleet käsitteet Boeing ja Airbus, joku saattaa myös tietää Concorden. Nämä yhtiöt ovat niitä suurimpia alallaan. On hankalaa lentää ilman että istuisi jonkin näistä kyydissä, joskin Concorde lopetti matkustajaliikenteessä jo 90-luvun puolella. Äskettäin julkisuuteen nousi Airbus A380, joka on todella iso, kaksikerroksinen lentokone. Se pystyy kuljettamaan suuret määrät matkustajia mukanaan ja on tämän takia myös taloudellinen. Se on kaikista suurin matkustajalentokone, joka tekee myös lentolipun hinnan alentamisesta mahdollista. Pääasiassa tällä lentokonetyypillä lentävät: Singapore Airlines, Emirates, Qantas ja Lufthansa. Kaikkein suosituin, turvallisin ja tunnetuin lentokonetyyppi on kuitenkin Boeing 747, toiselta nimitykseltään Jumbo Jet. Tämä Ilmojen Kuningatar on eniten myyty lentokone koko maailmassa.

Turbulenssi ja miksi siitä ei tulisi huolestua lennolla Firenze - Reggio Calabria

Monet ihmiset pelkäävät turbulenssia ja ottavat penkistään tiukasti kiinni pienimmänkin töyssyn kohdalla. Ei kuitenkaan ole mitään pelättävää! Turbulenssi on täysin normaalia, joka syntyy tuulenpuuskista erityisesti tietynlaisten pilvien kohdalla. Lentäjät tietävät tämän, mutta turbulenssia on käytännössä mahdotonta välttää. Mieti ajavasi autolla, ethän silloinkaan säikähdä jos ajat vaikkapa kaivonkannen päältä? Sama pätee turbulenssiin. Se on käytännössä täysin sama asia, mutta vain taivaalla. Se ei saa lentokonetta millään putoamaan! Isompikaan turbulenssi ei ole ongelma. Kun lentäjä pyytää sinua istumaan alas ja laittamaan turvavyön kiinni, se on vain oman turvallisuutesi vuoksi. Pahimmillaan turbulenssin aikana saatat kaatua käytävällä ja satuttaa pääsi.

Asiat jotka tulevat tarpeeseen – eli matkakaverisi lennolla Firenze - Reggio Calabria

Matkustaminen on nykyään niin suosittua ja yleistä, että on jopa kokonaan omia yrityksiä jotka markkinoivat kaikenlaista tavaraa lentosi ajalle. Jos haluat hieman nukkua, on silmälappujen käyttäminen ehdottomasti paras vaihtoehto – se pitää silmäsi suojattuna valolta joten sinun on helpompi nukahtaa ja uni itsessään on syvempää. On kehitetty myös erilaisia tyynyjä, joilla voit tehdä olosi mukavammaksi. Yksi erittäin tärkeä mukaan otettava on varavirtalähde, jonka ladattuasi jo kotona valmiiksi voit lukea e-kirjaasi tai selailla puhelintasi koko lentosi ajan.

Kuinka pakata käsimatkatavarat oikein ennen lentoa Firenze - Reggio Calabria ?

Puhumme tässä tietysti mukavasta ja järkevästä pakkaamisesta, emme niinkään “yhdestä ja ainoasta” tavasta. Laita elektroniset laitteesi niin, että ne on helppo ottaa turvatarkastuksessa esiin. Samoin lentoosi liittyvät asiakirjat, mutta pidä ne kuitenkin siten, että ne ovat katseilta piilossa. Muista että käsimatkatavaroissa on rajoitus mukaan otettaville nesteille. Tyypillisesti voit ottaa nesteitä mukaan maksimissaan 100 ml pulloissa.