Lennot kohteesta Fes kohteeseen Helsinki

alkaen 92 €
24 jou 31 jou Lähtö
Lentoliput kohteesta
Minne tahansa
kohteeseen
Helsinki
Stockholm
01 maa (pe)
Norwegian
Suora lento
Helsinki
08 maa (pe)
Norwegian
Suora lento
92 €
Gdansk
14 tam (ma)
Norwegian
Suora lento
Helsinki
18 tam (pe)
Norwegian
104 €
Gdansk
14 tam (ma)
Norwegian
Suora lento
Helsinki
19 tam (la)
Norwegian
104 €
Gdansk
14 tam (ma)
Norwegian
Suora lento
Helsinki
20 tam (su)
Norwegian
104 €
Gdansk
14 tam (ma)
Norwegian
Suora lento
Helsinki
22 tam (ti)
Norwegian
104 €
Hintavahdit
Älä tuhlaa aikaasi.
Anna tarjousten löytää sinut.
{{alert.msg}}

Nopea opas - lennot kohteesta Fes kohteeseen Helsinki

Mitä matkavakuutuksessa on tärkeä huomioida?

Tärkein osa matkavakuutuksessa on matkatavaravakuutus sekä korvaus peruuntuneesta lennosta. Ensinnäkin, matkatavaroistasi pidetään vakuutuksen turvin huolta missä tahansa tapauksessa: viivästys, rikkoutuminen tai katoaminen. Tyypillisesti lentoyhtiöillä on melko vähän annettavaa mitä tulee tällaisiin tapauksiin… Ellet vakuuta matkatavaroitasi, jolloin vakuutus hoitaa tilanteen. Erityisesti arvokkaiden tavaroiden kanssa vakuutuksen on hyvä olla kunnossa. Mitä peruutuksiin tulee, lentoyhtiöillä on kyllä joitain vastuita, mutta erityisesti halpalentoyhtiöt yrittävät usein luikerrella niistä pois. Jos vakuutukset ovat kunnossa, voit myös nukkua yösi rauhassa. Vaikka lento peruuntuisi, saat siitä täyden korvauksen ja yleensä peruuntumisesta johtuvan harmin takia jopa hieman enemmänkin.

Näin et vaikuta muukalaiselta lentäessäsi Fes - Helsinki

Ulkomailla itsensä voi kokea oudoksi useissakin tilanteissa. Joskus saatat jopa päätyä poliisiasemalle! Etenkin jos kyseessä on täysin erilainen kulttuuri. Esimerkki? Japanissa tipin antaminen ei ole ollenkaan niin tavallista mitä voisi luulla… Tippaaminen saattaa jopa hämmentäää heitä. Tutustu kohdemaasi tapoihin jo ennen maahan laskeutumista. Tippaaminen, käytöstavat, juhlat, uskonto, tulli… kaikki käytännöt on hyvä tietää jo etukäteen. Mikäli et tiedä kuinka jossain tilanteessa toimitaan, voit kohteliaasti kysyä tai vain seurata mitä muut tekevät ja pyrkiä sulautumaan joukkoon.

Lento Fes - Helsinki – Pikaopas mitä tapahtuu

Pian kaikki lennot alkavat vaikuttaa samanlaisilta. Turvatarkastuksen ja lähtöselvityksen jälkeen suunnistat lentokentällä oikealle lähtöportille. Kyynärpäätaktiikka kannattaa unohtaa, kaikille löytyy koneesta varatut paikat. Lentokoneeseen nousu voi tapahtua kolmella eri tavalla – joko lentokentän portista suoraan koneeseen, pienellä lentokenttäbussilla tai sitten kävellen. Etsit paikkasi, laitat matkatavarasi yläpuolella olevaan lokeroon ja odotat hetken. Kapteeni tervehtii sinua, kertoo tärkeimmät asiat ja aloittaa nousun valmistelut. Tällävälin sinua pyydetään kiinnittämään turvavyöt ja katsomaan, kun lennon henkilökunta näyttää kuinka toimia hätätilanteessa. Sitten lentokone alkaa rullata kohti kiitorataa… Ja nousee ilmaan! Matkasi on alkanut.

Jos lento kohteesta Fes kohteeseen Helsinki on ensimmäinen lentosi, tässä muutamia vinkkejä:

Lue tai katso jo etukäteen ohjeistuksia, kuinka toimia lentokentällä. Kaikkein tärkein osa on selvittää, mille portille sinun tulee kävellä (katso oikea portti lentokentällä olevasta isosta ruudusta). Huomioi, että lentokoneessa paineen vaihtelu voi tuntua korvissa ja tähän auttaa yleensä esimerkiksi purukumin jauhaminen. Älä ole huolissasi mahdollisesta turbulenssista, se on täysin normaalia. Et ole huolissasi silloinkaan kun ajat autolla jonkin töyssyn yli, eikö? Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kuunnella lentokoneen henkilökuntaa. He ovat tehneet jo niin monta lentoa, että tietävät kaiken kaikesta. Arvosta siis heidän korvaamatonta kokemustaan.