Lennot kohteesta Catania kohteeseen Fiumicino Arpt

20 mar 27 mar Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Catania kohteeseen Fiumicino Arpt

Milloin lentää Catania - Rooma?

Ajankohta riippuu tietysti siitä, mitä haluat nähdä/tehdä ja pidätkö ruuhkista vai et. Mikäli et pidä, selvitä milloin kohteessa Rooma on turistikausi ja välttele tätä vuodenaikaa. Muista kuitenkin katsoa myös sääolosuhteet, ehkä turistikausi on olemassa juuri siksi että muut kuukaudet ovat kylmiä ja vetisiä? Pyri sovittamaan lempiaktiviteettisi ulkona vallitsevaan säähän tai avoinna oleviin turistinähtävyyksiin.

Matkan suunnittelu Catania - Rooma - ruuhkat ja sää

Nähtävyyksissä suuri määrä turisteja voi olla todella ärsyttävää, me kaikki tiedämme sen. Mutta sen takia olemme täällä! Jos matkustat kohteeseen Rooma, yritä ostaa liput joko turistikauden alkuun tai loppuun. Saat sekä lisää tilaa, että lisää aikaa, sillä kaikki aikasi ei kulu jonottamiseen. Myös hinnat ovat paremmat. Sekä lentoliput, että hotellit, sisäänpääsymaksut jne. Jos vain voit vaikuttaa matkustusajankohtaan, ajattele luovasti ja joustavammin!

Kuinka alentaa kustannuksia Catania - Rooma vieläkin enemmän?

Kuten aina sanomme – osta lentoliput niin pian kuin mahdollista. Ajan kanssa ne eivät tule sen halvemmiksi. Mutta se ei ole ainoa keino. Yritä sijoittaa loman alkusi esimerkiksi tiistaille. Lentoliput ovat halvimmillaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Viikonloput ja maanantai (eli tavalliset paluupäivät) ovat kalliimpia ja suositumpia… myös lentoyhtiöt tietävät tämän. Ole siis viisaampi! Sama pätee myös hotelleihin. Tämä onkin yksi parhaimpia tapoja säästää kustannuksissa.

Mukava ja hauska matka kohteeseen Rooma

Kun vihdoin saat edullisemmat lennot ja hotellin, suunnittele matkaasi, sitä parasta osaa. Älä jätä asioita roikkumaan viimehetkille, jotta ne eivät aiheuta ylimääräistä stressiä. Tavallisin esimerkki on unohtaa jotain, kuten unohtaa tehdä sähköinen lähtöselvitys tai ottaa tarkastuskortti, eli boarding pass mukaan. Vitkastelun sijaan, tutustu kaupungin julkiseen liikenteeseen ja ole valmistautunut etukäteen! Voit myös jo suunnitella vierailusi erilaisissa kohteissa, jotta sinulla on olemassa jonkinlainen suunnitelma kaupungilla kävellessäsi. Älä kuitenkaan ylisuunnittele! Matkustamisen tulee olla hauskaa ja on hyvä jättää tilaa myös improvisoinnille ja mahdollisille muutoksille.