Lennot kohteesta Brindisi kohteeseen Thessaloniki

21 jou 28 jou Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Brindisi kohteeseen Thessaloniki

Mitä voin syödä tai juoda lentokoneessa matkalla Brindisi - Thessaloniki?

Käytännössä mitä tahansa, mutta suosittelemme jotakin terveellistä. Alkoholiakin tosin saa ostettua lentokoneesta! Mikäli kuitenkin haluat olla kohtelias etkä halua suututtaa ihmisiä, älä mielellään ota erikoiselta tuoksuvia ruokia, kuten lihamureketta tai parsaa evääksi. Mitä juomiseen tulee, voit ostaa limsaa tai vettä lentokentältä mukaasi heti turvatarkastuksen jälkeen.

Hankalat lapset – Kuinka viihdyttää heitä?

Kaikki meistä tietää miltä vihainen tai tylsistynyt lapsi näyttää. Hän huutaa, itkee tai potkii edessään olevaa penkkiä. Penkin potkiminen saatetaan ajatella suuttuneen lapsen toiminnaksi, mutta joskus huutaminen ja itkeminen tarkoittaa että lapsi on tylsistynyt tai yksinkertaisesti peloissaan. Viisas vanhempi ottaa lentokoneeseen mukaan leluja, pelaa “vanhanajan leikkejä” lapsen kanssa (kuten mekin aikoinaan teimme matkustaessamme vanhempiemme kanssa), lukee lapselle kirjaa tai sarjakuvia. Teknologian läpimurron myötä tabletit ja älypuhelimet elokuvineen tulivat myös erittäin käteviksi! Ole tukena ja ymmärtäväinen, mikäli toisen lapsi käyttäytyy ilkeästi. Se ei ole myöskään vanhemmille hauskaa, ja he ovat jo valmiiksi huolissaan muiden matkustajien reaktioista.

Puhutaan alkoholista… Lennolla Brindisi - Thessaloniki

Emme tietenkään sano että juominen olisi huono juttu. Mutta se on tarkoitettu viisailta ihmisiltä viisaille ihmisille. Älä mielellään siis aloita bileitä lentokoneessa! Alkoholia pitäisi ottaa vain sen verran, että se helpottaa mahdollista lentopelkoa ja rentouttaa sinua hieman. Usko meitä, jos et pidä itkevistä lapsista lennolla, tulet vihaamaan humalaisia matkustajia. Humalainen ei ole ainoastaan ärsyttävä muille matkustajille, vaan ongelma myös lentokoneen henkilökunnalle. Älä siis juo liikaa (ylipäätään, eikä ainoastaan lentokoneessa) … mutta myös mainitaksemme että lentokoneessa humaltuminen saattaa maksaa pienen omaisuuden.

Kosmetiikka lentosi aikana

Ilmankosteus lentokoneessa on suurinpiirtein 20%, siinä missä se on tavallisessa suljetussa huoneessa 50-65%. Lyhyellä lennolla tämä ei ole ongelma, mutta pitkällä lennolla tai useasti lentäessäsi siitä saattaa tulla sellainen. Ihosi saattaa kuivua ja saatat tuntea itsesi väsyneeksi. Lentokoneen henkilökunta näyttää aina niin huolitellulta, mutta voit näyttää sellaiselta myös itse. Mikäli kärsit näistä ongelmista, osta hyvä kosteuttava voide ja ota hieman suihkutettavaa ruusuvettä mukaasi. Nämä eivät ainoastaan virkistä ihoasi, vaan saavat sinut myös tuoksumaan hyvältä!