Lennot kohteesta Billund kohteeseen Humberside

28 lok 04 mar Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Billund kohteeseen Humberside

Kuinka aikaisin tulee saapua kentälle ennen lentoa Billund - Humberside?

Aika lukee tyypillisesti lentolipussasi, muuten ajankohta riippuu hieman lentokentästä. Suurille lentokentille on hyvä saapua aikaisemmin, siellä oikean terminaalin ja portin löytäminen voi viedä hieman kauemmin aikaa. Katso lentolipustasi mahdolliset lisätiedot. Muista myös että turistisesongit tuovat mukanaan pidemmät jonot, joten aikatauluihin on hyvä suunnitella ainakin tunti lisää. Vielä se kaikista tärkein osa: Mikäli kirjaat matkatavarasi ensimmäisten joukossa koneeseen, ne ovat epätodennäköisemmin hukassa.

Verovapaa alue

Tätä aluetta ajatellaan aina paljon edullisemmaksi mitä se todellisuudessa ehkä onkaan. Ensinnäkin, hinnat vaihtelevat lentokentittäin. Toisekseen saisit useimmat tuotteista mahdollisesti edullisemmin internetistä. Mikäli tiedät hinnan jolla tuotetta yleensä myydään, on sitä hyvä vertailla ennen ostopäätöstä. Shoppailusta voi lopulta tulla hyvinkin hinnakasta jos et tiedä tuotteen tavallista hintaa. Useimmiten tupakka on kuitenkin edullista, sillä sen verotus on lähes kaikissa maissa niin suurta. Ole kuitenkin tarkkana mikäli ostat verovapaalta alueelta esimerkiksi nesteitä ja aiot vaihtaa lentokonetta kesken matkan. Saatat joutua kulkemaan turvatarkastuksen läpi, jolloin juuri ostamasi tuotteet otetaan sinulta pois.

Mitä tehdä jos lentosi Billund - Humberside myöhästyy?

Matkustajana sinulla on oikeuksia, joskin halpalentoyhtiöissä ne ovat melko rajalliset ja lentoyhtiöistä riippuvaisia. Mikäli myöhästyminen on alle 2 tuntia, sinun täytyy vain kestää se. Mikäli myöhästyminen on yli 2 tuntia (joissain tapauksissa yli 3 tuntia), olet oikeutettu hyvitykseen. Kannattaa soittaa lentoyhtiön asiakaspalveluun ja kysyä kuinka saat valituksen tietystä lennosta tehtyä. Mikäli lento myöhästyy enemmän kuin 5-6 tuntia, olet oikeutettu saamaan lentolippusi hinnasta täyden hyvityksen.

Lentoni Billund - Humberside peruttiin – onko minulla mitään vaihtoehtoja?

Kyllä vain! Ensinnäkin, lentoyhtiösi tulee tarjota sinulle korvaavaa lentoa tai tarjota täysi lentolipun hinta takaisin. Joskus lentoyhtiöt yrittävät luikerrella velvollisuuksistaan pois, mutta sinulla on oikeutesi! Pienintä mitä lentoyhtiö voi tehdä, on lähettää sinulle täysi lipun hinta takaisin. Matkasuunnitelmasi kuitenkin peruuntuivat, joten kannattaa jälkikäteen täyttää reklamaatio jonka myötä voit saada hieman lisäkorvausta tapahtuneesta. Mikäli olet todella hankalassa tilanteessa, älä epäröi soittaa Flyhacks -lentotukeen. Henkilökuntamme on koulutettu näihin tilanteisiin ja he pyrkivät aina löytämään parhaan – tai ainakin vähiten huonon ratkaisun ongelmaasi.