Lennot kohteesta Billund kohteeseen Exeter

28 lok 04 mar Lähtö

Nopea opas - lennot kohteesta Billund kohteeseen Exeter

Halvat lennot Billund - Exeter

Lentokoneella matkustaminen on turvallista, helppoa ja edullistaTiesitkö, että lentokoneella matkustaminen, vastoin yleisiä uskomuksia, on yksi turvallisimmista tavoista matkustaa? Lisäksi nykyään halpoja lentoja, ja edullisia lentolippuja on tarjolla niin paljon, että pidemmillä matkoilla lentäminen saattaa toisinaan olla jopa kannattavin tapa matkustaa. Sitä paitsi, mikä onkaan mukavampaa kuin istahtaa lentokoneeseen, ja lyhentää matkustusaikaa parhaimmillaan useilla tunneilla, verrattuna esimerkiksi autolla tai junalla matkustamiseen? Tässä on sinulle lyhyt ja yksinkertainen tiivistelmä siitä, milloin on paras hetki hankkia halvat lennot, miten lentoyhtiö kannattaa valita, ja mitä voi pakata koneen matkustamoon mukaan otettaviin käsimatkatavaroihin.

Milloin lentoliput kannattaa varata Billund - Exeter?

Mikäli haluat päästä mahdollisimman halvalla, on lentolippuja hyvä olla hankkimassa ajoissa. Edullisimmat liput lyhyille lennoille, esimerkiksi Euroopan sisäisille lennoille, löytyvät yleensä noin kolme kuukautta ennen matkaa. Halvimmat mannerten väliset lennot kannattaa kuitenkin hankkia jo noin 5-6 kuukautta ennen matkan ajankohtaa, jotta pääsee hyötymään halvoista lennoista. Matkan suunnittelu kannattaa siis ehdottomasti aloittaa ajoissa, näin pystyt sekä hyödyntämään edulliset lentoliput, että saman aikaisesti pienentämään matkastressin mahdollisuutta!Lentoyhtiön valinta saattaa tuntua vähän matkustavasta hankalalta. Mitä eroa on halpalentoyhtiöillä ja tavallisilla lentoyhtiöillä? Mikä yhtiö kannattaa valita? Yhtiön valitseminen riippuu pitkälti siitä, minne aiot matkustaa, ja miten paljon matkatavaroita haluat ottaa mukaan. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mannerten välisillä lennoilla lennetään pääasiassa tavallisten lentoyhtiöiden koneilla. Finnair on esimerkki tavallisesta lentoyhtiöstä, joka lentää niin mannerten välisiä lentoja, kuin mantereen sisäisiäkin. Lipun hinta on usein hiukan korkeampi tavallisilla lentoyhtiöillä kuin halpalentoyhtiöillä, mutta hintaan sisältyy monesti käsimatkatavaroiden lisäksi ruumaan laitettava matkatavara, erityisesti mannerten välisillä lennoilla. Tämä kannattaa kuitenkin tarkistaa lipusta ennen matkaa. Halpalentoyhtiöiden, kuten esimerkiksi Ryanairin, liput ovat yleensä erittäin edullisia, mutta hintaan sisältyy vain käsimatkatavara, jonka koko on syytä tarkistaa yhtiön nettisivulta ennen matkaa. Käsimatkatavaran koko on kuitenkin useimmiten yllättävän suuri, joten lentokoneella matkustaminen saattaa tulla yllättävänkin edulliseksi.

Mitä sitten voi ottaa mukaan lentokoneen käsimatkatavaroihin? Lento Billund - Exeter

On hyvin tärkeää, että käsimatkatavaroissa ei ole suuria tai teräviä metalliesineitä (pienet pinsetit on sallittu). Lisäksi nesteitä saa olla maksimissaan litra, ja niiden tulee mahtua yhteen litran Minigrip-pussiin. Yhden nestetuotteen koko saa olla maksimissaan 100ml, ja kannattaa huomioida, että meikit ja kosmetiikka, kuten ripsivärit ja kasvovoiteet, lasketaan nesteiksi. Näissä kannattaa siis suosia matkakokoisia versioita. Jos haluat ottaa ruokaa ja juomaa koneeseen, varmin tapa on ostaa nämä lentokentältä turvatarkastuksen jälkeen: tällöin voit tuoda lähes mitä tahansa eväitä koneeseen. Jos kuitenkin haluat tuoda eväitä lentokentän ulkopuolelta, nesteettömät naposteltavat läpäisevät turvatarkastuksen. Hyviä ja helppoja eväitä lentokoneeseen ovat esimerkiksi pähkinät ja hedelmät. Lopulliset ohjeet lentokentälle ja lentokoneeseen kannattaa ehdottomasti tarkistaa lentokentän ja lentoyhtiön sivuilta ennen matkaa, näin voit olla varma, että matka sujuu jouhevasti ja mukavasti.