Lennot kohteesta Bergamo Arpt kohteeseen Helsinki

alkaen 92 €
24 jou 31 jou Lähtö
Lentoliput kohteesta
Minne tahansa
kohteeseen
Helsinki
Stockholm
01 maa (pe)
Norwegian
Suora lento
Helsinki
08 maa (pe)
Norwegian
Suora lento
92 €
Gdansk
14 tam (ma)
Norwegian
Suora lento
Helsinki
18 tam (pe)
Norwegian
104 €
Gdansk
14 tam (ma)
Norwegian
Suora lento
Helsinki
19 tam (la)
Norwegian
104 €
Gdansk
14 tam (ma)
Norwegian
Suora lento
Helsinki
20 tam (su)
Norwegian
104 €
Gdansk
14 tam (ma)
Norwegian
Suora lento
Helsinki
22 tam (ti)
Norwegian
104 €
Hintavahdit
Älä tuhlaa aikaasi.
Anna tarjousten löytää sinut.
{{alert.msg}}

Nopea opas - lennot kohteesta Bergamo Arpt kohteeseen Helsinki

Matkustaminen lapsen kanssa kohteesta Milano kohteeseen Helsinki

Matkustaminen lapsen kanssa tarkoittaa, että tulet kantamaan mukanasi myös hieman enemmän tavaroita. Kannattaa vertailla, minkä verran lisälaukku tulee maksamaan halpalentoyhtiössä perinteiseen lentoyhtiöön verrattuna. Hinnoittelu vaihtelee aina reitin ja lentoyhtiön mukaan. Lastenrattaat saa yleensä ottaa lentokoneeseen ilmaiseksi, mikäli ne taittuvat kasaan. Voit ottaa lentokoneeseen mukaan myös turvakaukalon ja niin monta nallea kuin lapsesi tarvitsee.

Matkatavarat ovat kadoksissa… Mitä tehdä?

Rehellisesti sanoen joskus joku laukku katoaa tai hajoaa, olemme kuitenkin kaikki vain ihmisiä. Mitä nopeammin toimit, sen parempi. Mikäli lennät perinteisellä lentoyhtiöllä, sinun tulee täyttää kirjallinen valitus seitsemän päivän kuluessa tapahtuneesta. Laukun viivästyessä aikaa valituksen täyttämiseen on 21 päivää siitä hetkestä lähtien, kun vihdoin saat matkatavarasi takaisin. Korvaus kadonneilla, rikkoutuneilla tai viivästyneillä matkatavaroilla on yleensä vähäinen, ellei niitä ole vakuutettu tai kyseessä ole ollut arvokkaampi sisältö. Myös Facebook ja muut kanavat ovat hyviä työkaluja asian eteenpäin viemiseksi...

Lentäessäni Milano - Helsinki – Varaanko ensin lennot vai hotellin?

Lentolipun tietysti! Hotellihuoneita kohteessa Helsinki on kuitenkin saatavilla enemmäin kuin istumapaikkoja lennoille. Helppoa matematiikkaa. Hotellin peruminen on lisäksi paljon yleisempää kuin lentolippujen peruminen. Tulet varmasti löytämään majoituksen tai sohvapaikan itsellesi. Entä jos ehdit jo varata itsellesi hotellin ja huomaat, ettei lentoja kohteeseen Helsinki olekaan saatavilla? Tärkeimmät asiat ensin! Edullista matkaa etsiessäsi voi esimerkiksi olla järkevää lentää keskiviikkona eikä perjantaina. Majoitusta kannattaa etsiä vasta kun tiedät, milloin tarvitset sitä!

Hotellin valitseminen – Perussäännöt

Hotellia valitessa on olemassa tiettyjä kriteereitä: sijainti, hinta, huone, maisemat… Mutta muista että hotellin saamat tähdet eivät välttämättä vielä tarkoita mitään. Monet hotellit käyttävät paikallista luokitusta, jolloin kahden tähden hotelli voi olla upea ja neljän tähden hotelli totaalinen katastrofi. Katso hotellin saamia arvioita internetissä, ne ovat usein paras vaihtoehto todellisuuden selvittämiseksi. Kannattaa myös soittaa hotellille ja kysyä, kuljettavatko he hotellin asukkaita lentokentälle. Jotkin hotellit tekevät niin ilman lisämaksua!