Lennot kohteeseen Varsova

alkaen 119 €
30 kes 07 hein Lähtö
Lentoliput kohteesta
Suomi
kohteeseen
Varsova
Helsinki
23 elok (to)
Norwegian
Varsova
31 elok (pe)
Ryanair
119 €
Helsinki
25 elok (la)
Norwegian
Varsova
01 syys (la)
Ryanair
119 €
Helsinki
03 syys (ma)
Norwegian
Varsova
06 syys (to)
Ryanair
119 €
Helsinki
04 syys (ti)
Norwegian
Varsova
08 lok (ma)
Ryanair
119 €
Helsinki
09 syys (su)
Norwegian
Varsova
12 syys (ke)
Ryanair
119 €
Hintavahdit
Älä tuhlaa aikaasi.
Anna tarjousten löytää sinut.
{{alert.msg}}

Nopea opas - lennot kohteeseen Varsova

Halvat lennot Varsovaan

 Warsaw

Halvat lennot Varsovaan - Sijainti ja ilmasto

Varsova on Puolan pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki 1,7 miljoonalla asukkaallaan. Varsova on Euroopan unionin kahdeksanneksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Veiksel-joen varrella. Varsova kuuluu Masovian voivodikuntaan (województwo Mazowieckie). Varsovan sijainti on suunnilleen Karpaattien vuoriston ja Itämeren välissä. Varsovassa kesät ovat pitkiä ja kuumia, kesäkausi saattaa alkaa jo toukokuussa ja jatkua pitkälle elokuuhun. Syyskuu on miellyttävä kuukausi lomamatkoille Varsovaan, sillä säät ovat vielä aurinkoisia ja lämpimiä. Talvikaudet ovat leutoja ja jatkuvat helmi-maaliskuulle ennen kuin kevätkausi yllättää kaupungin. Varaa nyt halvat lennot Varsova an ja lähde kokemaan suurkaupungin sykettä, sillä halpoja lentoja Varsova an on tarjolla paljon!

Halvat lennot Varsovaan - Kaupungin historia

Varsova sai pääkaupungin aseman vuonna 1413 ruhtinaiden toimesta, mutta vuonna 1526 viimeinen ruhtinas kuoli ilman perillistä, joten Varsova siirtyi Krakovan kuninkaan alaisuuteen. Puola-Liettuan aikaan pääkaupunki siirrettiin lopullisesti Varsovaan. Vuonna 1795 Varsovasta tuli osa Preussia, kunnes vuonna 1807 Napoleon armeijoineen valtasi kaupungin. Varsovasta tuli Varsovan herttuakunta, joka oli riippuvainen Ranskasta muutaman vuoden ajan. Vuonna 1815 perustettiin Kongressi-Puola, joka oli Venäjän keisarin alaisuudessa. Varsova toimi tämän järjestelyn pääkaupunkina. Venäjän vastaisen kansannousun jälkeen vuonna 1869 Varsova liitettiin tiukemmin Venäjän alaisuuteen ja säilyikin niin aina ensimmäiseen maailmansotaan asti. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen Varsova on ollut itsenäisen Puolan pääkaupunki lukuun ottamatta sakalaismiehitysten vuosia toisen maailmansodan aikana. Kaupunki tarjoaa siis paljon historiallista tietoa historian ystäville ja menneistä ajoista kiinnostuneilla. Historiallisia lomamatkoja tekeville Varsova on oivallinen kohde! Historian aikana Varsova on kärsinyt pahasti sodissa, viimeksi Varsovan kansannousun aikana syyskuussa 1944. Varsovan vanhakaupunki kärsi toisen maailmansodan aikaan järkyttävät tuhot ja nykyään se onkin lähes kokonaan jälleenrakennettu. Vanhakaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde. Varaamalla halvat lennot Varsova an pääset kokemaan Puolan vaikuttavan pääkaupungin tunnelman.

Halvat lennot Varsovaan - Varsovan kansannousu

Varsovan kansannousu otti paikkansa Varsovassa 1. elokuuta - 2. lokakuuta 1944. Varsovan kansannousussa vastarintataistelijat yrittivät vapauttaa Varsovan saksalaismiehitykseltä ja asettaa itsenäisen hallituksen ennen Neuvostoliiton puna-armeijan saapumista kaupunkiin. Puna-armeija ei kuitenkaan koskaan saapunut kaupunkiin eivätkä auttaneet vastarintaa. Saksalaiset jyräsivät vastarinnan yli 2. lokakuuta 1944 ja seuraavana kolmena kuukautena kaupunki tuhottiin lähes maan tasalle Adolf Hitlerin käskystä. Varsovan kansannoususta kertova museo Muzeum Powstania Warszawskiego (ul. Grzybowska 79, 00-844 Warszawa) on vierailun arvoinen paikka. Varaa nyt halvat lennot Varsova an ja koe kaupungin historia!

Halvat lennot Varsovaan - Nähtävyydet

Varsova on suuri kaupunki ja siellä on paljon nähtävää ja koettavaa. Vanhaankaupunkiin eli Stare Miastoon kannattaa ehdottomasti tutustua - vanhakaupunki tuhottiin lähes täysin toisen maailmansodan aikana ja on jälleenrakennettu. Se on kaunis, mutta pieni, sillä sen kävelee päästä päähän noin viidessä minuutissa. Alueella viihtyvät niin turistit kuin paikallisetkin. UNESCO otti vanhankaupungin suojeluunsa jo sosialistiaikoina. Joten nyt varaamaan lentoja ja lentolippuja Varsovaan! Vanhassakaupungissa ollessasi käy ihastelemassa myös Rynek Starego Miasta eli Vanhankaupunginaukiota. Turisteja aukiolla on paljon, mutta aukiolla on mukava kävellä ja ihmetellä kaupungin elämää ja ihmisiä. Ota vaikka drinkki tai kahvi, istu alas ja nauti tunnelmasta! Aukion laidalla on myös museoita ja yksi suosituimmista on Puolan kansalliskirjailijan nimeä kantava Adam Mickiewiczen kirjallisuusmuseo. Varaa nyt halvat lennot Varsova an ja lähde ihastelemaan nähtävyyksiä! Krakowskie Przedmiescie - kadulla on mahdollisuus nähdä nähtävyyksiä niin paljon kuin sielu sietää - katu on nimittäin Varsovan merkittävin katu. Katu johtaa Linnanaukiolle. Kadulla käveleminen johdattaa sinut niin menneisiin aikoihin kuin nykypäiväänkin. Heti Linnanaukion vieressä sijaitseva Pyhän Annan kirkko on takuulla kaupungin kauneimpia ja kuin ihmeen kaupalla se selvisi toisesta maailmansodasta lähes vahingoittumatta. Kirkon jälkeen voi pysähtyä Presidentinlinnalla, jonka jälkeen huomaat Varsovan yliopiston pääasialliset rakennukset, jotka antavat kadulle raikkaan ja modernin tuulahduksen. Kadun päässä matkaajia odottaa Kopernikuksen patsas. Kopernikuksen patsaan edessä sijaitsee Pyhän ristin kirkko, Bazylika pw. Swietego Krzyza. Pyhän ristin kirkko on kaupungin merkittävin kirkko, sillä itse Frédéric Chopinin sydän on haudattu kirkon pilareihin. Krakowskie Przedmiesciellä kannattaa ehdottomasti käydä kävelemässä ja tutustumassa mahtaviin nähtävyyksiin - kadulla pääset hyvin kiinni kaupungin henkeen ja ilmapiiriin. Kadun ravintoloiden ja kahviloiden hinnat ovat hieman muuta keskustaa korkeampia, mutta ovat silti kohtuulliset Suomen hintoihin verrattuna. Lomamatkat Varsovaan kannattaa ehdottomasti varata!

Halvat lennot Varsovaan - Kulttuurin ja tieteen palatsi

Kulttuurin ja tieteen palatsi, Pałac Kultury i Nauki sijaitsee aivan kaupungin keskustassa päärautatieaseman vieressä. Rakennus on Puolan korkein komealla 230,68 metrin korkeudellaan. Palatsi rakennettiin Neuvostoliiton toimesta vuosina 1952-1955 ja se oli lahja Puolan kansalle. Rakennuksen tyyli on sosialistista realismia parhaimillaan ja muistuttaa häkellyttävän paljon Moskovan Seitsemää sisarusta. Palatsi on olemassaolonsa aikana herättänyt ristiriitaisia tunteita puolalaisissa - monet pitävät sitä yhä Neuvostoliiton valta-aseman symbolina. Palatsi on julistettu suojelukohteeksi vuonna 2007. Nykyään palatsissa on mm. toimistoja, elokuvateatteri, näyttelytiloja ja Tekniikan museo. Lähde sinäkin nyt tutustumaan Varsovan ihmeisiin varaamalla halvat lennot ja halvat matkat Puolan upeaan pääkaupunkiin!

Halvat lennot Varsovaan - Varsovan getto

Kulttuurin ja tieteen palatsin ja päärautatieaseman takana, kaupungin pohjoisepuolella sijaitsee alue, joka toisen maailmansodan aikana tunnettiin Varsovan gettona. Alue on melko laaja ja sen pääkatuna toimii ulica Próżna, joka johtaa Plac Grzybowskille. Plac Grzybowski ei vaahingoittunut kovinkaan pahasti toisessa maailmansodassa, mutta luodinjälkiä voi vieläkin nähdä rakennusten seinissä. Jos olet kiinnostunut historiasta, on aika varata lennot ja matkat Varsovaan!

Halvat lennot Varsovaan - Shoppailumahdollisuudet

Shoppailun ystäville kaupunki on oivallinen kaupunki varata halvat lomamatkat Varsovaan, Puolan sykkivään pääkaupunkiin ja lähteä shoppailemaan! Nowy Świat on kaupungin pääostoskatu, jolla on paljon erilaisia kauppoja - hienoja putiikkeja, muutama ketjuliike, kirja- ja kukkakauppoja. Ostoskeskuksiakin löytyy ja parhaimmat ovat Złote Tarasy, joka sijaitsee aivan keskustassa, Galeria Mokotów Mokotówin kaupunginosassa ja kauppakeskus Arkadia keskustan lähellä. Ostoskeskuksissa on hyvät valikoimat kansainvälisiä ketjuliikkeitä ja myöskin pienempiä liikkeitä. Hintataso on Suomea alhaisempi, joten halvat lennot kannattaa varata ja lentää Varsovaan shoppailemaan!

Halvat lennot Varsovaan – Liikenneyhteydet

Varsova on suuri ja laaja kaupunki - kaikkialle ei millään jaksa kävellä, joten silloin kannattaa ottaa alleen raitiovaunu, metro tai linja-auto. Varsovan sisäinen liikenne on erinomainen ja lippujen hinnat ovat halvat. Varsovan lentoasema on nimeltään Frédéric Chopinin kansainvälinen lentoasema ja se sijaitsee 11 kilometrin päässä keskustasta. Halvat lennot kannattaa varata, sillä lentoja lennetään Varsovaan usein, eivätkä halvat lennot kustanna paljon. Edulliset lennot on heppo varata netistä!

Flyhacks - aina parhaat lentotarjoukset ja kohteeseen Varsovaan

Halpoja lentoja kohteeseen Varsovaan alkaen hinnasta , ja matka kestää vain .

Valitse jokin seuraavista lentoyhtiöistä, jotka lentävät kohteesta Varsovaan:

Voit lentää kohteeseen Varsovaan seuraavista kaupungeista:

Lisäksi on lentoja kohteesta Varsovaan seuraavista maista: